Duurzaamheid

A better future, every day

Milieu & samenleving

 

Evivita maakt waar mogelijk gebruik van gerecyclede materialen om haar producten te verpakken. We hergebruiken en scheiden ons afval in papier, plastic, natuurlijk afbreekbaar en overig. Ook op het gebied van vervoer houdt elk onderdeel van ons bedrijf zich dagelijks bezig met het verminderen van invloeden die de natuur benadelen. Dit noemt Evivita het ‘Core Nature Program’.

 

Wat kunnen we nog meer doen?

Evivita draagt haar gedachtengoed over milieu en samenleving ook uit. We sporen klanten in binnen- en buitenland aan om te recyclen en steunen maatschappelijke initiatieven die zich bezighouden met het behouden en beschermen van het milieu.


 

Beter-wereld-mensen-rond

Keuze voor kwaliteit

Evivita heeft vanaf de start direct gekozen voor kwaliteit. Niet alleen in de keuze van hoogwaardige grondstoffen, maar ook in het vermijden van elementen die we níet in onze producten willen gebruiken. Evivita gebruikt waar mogelijk natuurlijke vormen van vitaminen en alleen de allerhoogste kwaliteit kruiden en kruidenextracten, in hun meest natuurlijke vorm. Evivita gebruikt verder geen genetisch gemodificeerde ingrediënten en geen aspartaam en of acesulfaam K.

 


 

Toekomstvisie

Evivita blijft zich richten op natuurlijke en waar mogelijk biologische ingrediënten. Ook innovaties op het gebied van natuurlijke zoetstoffen worden op de voet gevolgd en waar mogelijk gestimuleerd. Verder verkiest Evivita altijd kwaliteit boven prijs.

  • Bewuste keuze voor kwaliteit
  • Natuurlijke ingrediënten & ongestraalde kruiden/extracten
  • Vermijden van aspartaam, acesulfaam K en GMO’s

 

Goede doelen

Evivita steunt goede doelen op het gebied van:

  • Nature & Natuur & milieu
  • Health & Gezondheid & sport
  • Society & Maatschappij & omgeving