Capsules met eigen logo

Aangepast logo

Je eigen merk kan worden afgedrukt op op maat gemaakte capsules die door Evivita zijn gemaakt, waardoor je voedingssupplementen een onderscheidende persoonlijke touch krijgen. Hier is een diepere blik op hoe op maat gemaakte logo-capsules worden gemaakt:

 

Logo en branding

Samenwerken met het ontwerpteam van Evivita om een onderscheidend logo en branding voor je supplementen te ontwikkelen is de eerste stap. Het maken van een mal voor de capsulehulzen is de volgende fase nadat het ontwerp is besloten. De hulzen worden gemaakt met behulp van de mal, die je unieke logo en de vereiste grootte en vorm heeft.

 

Productieproces

Vervolgens wordt de benodigde inhoud in de capsulehulzen geplaatst met behulp van een geautomatiseerd vulproces. Daarna worden de capsules verzegeld en gecontroleerd om te zien of ze voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Evivita.

 

Kwaliteitscontrole

Om gepersonaliseerde logo-capsules te maken die zowel veilig als effectief zijn, zijn geavanceerde technologie en hoogwaardige grondstoffen nodig. Ongeacht of er een op maat gemaakte branding aanwezig is, houdt Evivita zich aan sterke productienormen en kwaliteitscontroles om te garanderen dat elk supplement veilig en efficiënt is.

 

Verschillende maten en kleuren

Gepersonaliseerde logo-capsules zijn een geweldige manier om je bedrijf te promoten en je vitamines een unieke touch te geven. Met de verscheidenheid aan capsulematen, -vormen en -kleuren die beschikbaar zijn bij Evivita, kun je een echt uniek product ontwerpen.

 

Een uniek product

Tot slot zijn nauwkeurige planning en aandacht voor detail nodig om op maat gemaakte logo-capsules van hoge kwaliteit te produceren. Evivita is toegewijd aan het aanbieden van supplementen aan hun klanten die veilig, efficiënt en uniek zijn.

gelatine-capsules