Gelatine

Productie van capsules

Gelatinecapsules zijn een veelvoorkomend type voedingssupplement omdat ze gemakkelijk in te slikken zijn en een betrouwbare methode bieden om voedingsstoffen in te nemen. Gelatinecapsules zijn een van de hoogwaardige voedingssupplementen die Evivita, een bedrijf, produceert. Op de Evivita-website worden hieronder meer details gegeven over de fabricage van gelatinecapsules.

 

Productieproces

Het maken van de capsulehulzen is de eerste stap in de productie van gelatinecapsules. Om een vloeibare oplossing te maken, worden gelatine, water en andere ingrediënten gecombineerd. De capsulemachine gebruikt deze mengeling om hulzen van de opgegeven grootte en vorm te maken. Na het drogen worden de hulzen onderzocht op onregelmatigheden.

 

Vulproces

Nadat de capsulehulzen zijn gemaakt, is het tijd om ze te vullen met de benodigde inhoud. De vullingen kunnen vloeistoffen, tabletten, poeders of korrels zijn. De hulzen worden gevuld door een geautomatiseerde machine, die er ook voor zorgt dat elke capsule de juiste hoeveelheid stof bevat. Daarna worden de capsules afgesloten en onderzocht om er zeker van te zijn dat ze betrouwbaar en veilig zijn.

 

Kwaliteitsnormen

Om ervoor te zorgen dat de gelatinecapsules veilig zijn om te eten, moeten sterke kwaliteitscontroles en hygiënische praktijken worden gebruikt tijdens de productie. Om ervoor te zorgen dat elk supplement zowel veilig als effectief is, hanteert Evivita strenge productiestandaarden en kwaliteitscontroles.

 

Bron van Evivita-producten

Evivita let goed op waar de gelatine vandaan komt die wordt gebruikt om de capsules te maken. De boerderijen waarvan de gelatine afkomstig is, hanteren een humane behandeling van dieren en milieuvriendelijke fokmethoden.

 

Duurzaamheid en kwaliteit

Om veilige en effectieve supplementen te maken, is geavanceerde technologie en hoogwaardige grondstoffen nodig voor de productie van gelatinecapsules. Naast het leveren van extra voedingssupplementen en gelatinecapsules, is Evivita toegewijd aan kwaliteit en duurzaamheid.

gelatine-capsules