Product Ontwikkeling

Ontwikkeling van uw sportvoeding- of vitaminelijn

Evivita is uw specialist op het gebied van het ontwikkelen van een eigen lijn sportvoeding, vitaminen, superfoods of gezondheidsproducten. Van het inkopen van hoge kwaliteit ruwe materialen tot het maken van een optimale formule, al dit en meer is voor Evivita een dagelijkse bezigheid.

Receptuur

Evivita werkt samen met grondstofleveranciers en een laboratorium. Hierdoor is het creëren van een optimale formule geen uitdaging meer. Onze mensen zijn zowel geschoold zijn op het gebied van de ingrediënten als de marketing van gezondheidsproducten deze combinatie maakt Evivita uniek.

Speciale werking

Ook op het gebied van werking heeft Evivita veel kennis in pacht. Welke weg legt een stof af, hoe kan de werking worden gemaximaliseerd of de opname of afgifte worden versterkt.

Opname van werkstoffen

De opname van een werkstof kan sterk worden beïnvloed door de manier waarop een stof het lichaam binnenkomt. Ook bij de vermenging met andere stoffen moet goed worden nagedacht over de werking. Dit is een specialisatie die weinig producenten binnen de gezondheidsbranche serieus nemen, maar van groot belang is.

Ontwikkelingstijd van uw gezondheidsproduct 

Bij Evivita hebben we de ontwikkeling van uw lijn versimpelt. U kunt bij Evivita op 3 manieren een product ontwikkelen:

Ready 2 market  
– Het product is binnen 1 tot 3 weken klaar

Semi Maatwerk  
– Het product is binnen 3 to 5 weken klaar

Maatwerk
– Het product is binnen 5 tot 12 weken klaar

ontwikkeling-voedingssupplement

Analyse en ontwikkelen van specifieke extracten

Door een intensieve samenwerking met een laboratorium worden door Evivita ook in-house specifieke toepassingen ontwikkeld. Tevens analyseren wij alle grondstoffen en eindproducten extra op het gebied van kwaliteit en de aanwezigheid van eventuele contaminenten. Dit betekend optimale kwaliteit en zekerheid voor u en uw klanten.