Grondstoffen

De grondstoffenmarkt is zeer divers. Kwaliteit en prijzen lopen ver uiteen en vaak moet u met verschillende partijen contact hebben om de juiste grondstoffen bij elkaar te krijgen voor een product, en dan is het nog maar de vraag of uw grondstoffen aan alle eisen voldoen.

Evivita beschikt over een directe database met meer dan 3000 gecertificeerde grondstoffen. Dankzij ons eigen importnetwerk hebben we de mogelijkheid om elke gewenste grondstof te leveren. Alle grondstoffen zijn HACCP / GMP / ISO-gecertificeerd.

Kwaliteitsgarantie    

Al onze grondstoffen worden voorzien van een analyse door een extern laboratorium. Dit is dus niet de analyse die door de leverancier wordt aangeleverd, maar een extra analyse op zware metalen en microbiologie.

Biologische grondstoffen

Evivita heeft zich de afgelopen tijd steeds meer toegelegd op de sourcing van kwalitatief superieure biologische grondstoffen. Deze biologisch gecertificeerde grondstoffen kunnen door Evivita ook direct verwerkt worden tot een SKAL gecertificeerd eindproduct.

voedingssupplement-grondstof

Superfoods grondstoffen

Evivita koopt Biologische RAW superfoods in direct van de bron. Dit betekend dat wij op verschillende plekken in de wereld agenten ter plekke hebben. Deze kunnen daadwerkelijk de boer bezoeken en vaststellen dat de plek en productiemethoden voldoen aan de hoogste normen