Maatwerk

Maatwerk voedingssupplementen

Evivita is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van op maat gemaakte voedingssupplementen en gezondheidsproducten. De mogelijkheden zijn eindeloos en de afnames zijn lager dan bij welke producent in de wereld.

Evivita geloofd in de groeipotentie van iedere lijn of merk. Daarom ondersteund Evivita al haar klanten om zo succesvol mogelijk te ondernemen.

Evivita denkt mee

Evivita maakt niet zomaar een product maar denkt mee met uw doelstelling. Uw doelstelling kan zowel commercieel als non-commercieel zijn. Belangrijke ondersteuning bied Evivita in de zoektocht naar:

–       Kwaliteit

–       Werking

–       Uitstraling

–       Marketing

–       Verkoop strategie

–       Distributie

Zo helpt Evivita u bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van uw ideale maatwerk voedingssupplement en gezondheidsproduct.

Snelheid

Evivita is snel, toch duurt het produceren van een maatwerk voedingssupplement gemiddeld 5 tot 12 weken. Wilt u sneller de markt op, kijk dan eens bij ons Ready-2-market of semi-maatwerk concept.

Een maatwerk voedingssupplement laten produceren

Een voedingssupplement laten ontwikkelen en produceren is een flinke uitdaging, omdat er niet alleen aandacht moet zijn voor juridische aspecten, maar ook voor commerciële en functionele zaken. Bij Evivita nemen wij uw zorgen uit handen en maken wij dit proces snel en gemakkelijk.

Maak vrijblijvend kennis met onze kennis en service door contact op te nemen met een van onze professionals!

maatwerk-productie-supplementen