Pillenbox

Juiste dosering

Bij Evivita begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw dagelijkse supplementen en medicijnen georganiseerd te houden. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment pillendoosjes aan, zodat je nooit meer een dosis hoeft te missen.

Verschillend ontwerpen

Onze pillendoosjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, kleuren en ontwerpen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je een pillendoosje vindt dat bij jouw levensstijl past. Of je nu op zoek bent naar een klein en draagbaar pillendoosje voor onderweg, of een groter pillendoosje voor thuis, we hebben het allemaal.

Gemakkelijk in gebruik

Onze pillendoosjes zijn ontworpen om gemakkelijk te gebruiken te zijn. De meeste hebben compartimenten voor ochtend, middag, avond en nacht, zodat je jouw pillen en supplementen gemakkelijk en nauwkeurig kunt innemen. Sommige van onze pillendoosjes zijn zelfs voorzien van een timer of alarm, zodat je nooit meer een dosis hoeft te missen.

Duurzaam materiaal

Al onze pillendoosjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Ze zijn ook gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zodat je er altijd op kunt vertrouwen dat je supplementen in de best mogelijke omstandigheden worden bewaard.

Persoonlijke touch

Onze pillendoosjes zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en trendy. Of je nu op zoek bent naar een pillendoosje met een klassiek ontwerp of een pillendoosje in een opvallende kleur of print, we hebben het allemaal.

Doe je aanvraag

Dus waar wacht je nog op? Vraag ons assortiment pillendoosjes aan via ons contact formulier en geef aan wat voor pillendoosjes je wilt hebben.